top of page
palliativecarenatassapapadavid.png
pathologosmarousiathensnatassapapadavid2.jpeg

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ & ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Ονομάζομαι Παπαδαυίδ Νατάσα , είμαι παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Γεννήθηκα το 1975, κατάγομαι από τη Σκόπελο και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από την Ελληνογαλλική σχολή Ουρσουλινών. Σπούδασα Ιατρική στην 3Η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στη Πράγα απ όπου αποφοίτησα το 2001.

Πέρασα επιτυχώς τις εξετάσεις αναγνώρισης πτυχίου (ΔΙΚΑΤΣΑ) και στη συνέχεια υπηρέτησα τη θητεία μου ως αγροτικός ιατρός στο νοσοκομείο Βόλου και στο ΠΙ Μηλεών στο Πήλιο όπου και αποφάσισα να ασκήσω κλινική ιατρική, επιλέγοντας την ειδικότητα της παθολογίας.

natassapapadavidpathologosphoto.jpeg
natassapapadavidlogo.png

Ιατρικές Σπουδές

2011 - σήμερα

.

Από το 2011 διατηρώ ιδιωτικό Ιατρείο στη περιοχή του Αμαρουσίου. Απο τον Οκτώβρη του 2022 είμαι Αναπληρώτρια Διευθύντρια Δ Παθολογικής Κλινικής ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

 

Από το 2012- 2015 εργάστηκα ως επιμελήτρια παθολογίας στο νοσοκομείο Μητέρα- Ομιλος Υγεία  στη β παθολογική –ηπατολογική κλινική ( διευθ. Κος Κουντουράς).

 

Από το 2015 συνεχίζω να εργάζομαι στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ- ΥΓΕΙΑ ως συνεργάτης παθολόγος (Παθολογική ομάδα Παπαδαυιδ Ν- Καρατζαφέρης Α ), είμαι η υπεύθυνη ιατρός του check up και συμμετέχω ως υπεύθυνη ιατρός του νοσοκομείου στις διαιτησίες με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

 

Μεταπτυχιακή εκπαίδευση

 

2011-2012 : Σεμινάρια υπέρτασης από την Ελληνικη Εταιρία Μελετης της υπέρτασης

 

2012-2014: Δίπλωμα μετεκπαίδευσης στη Παρηγορητική ιατρικη- φροντίδα από το πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne στην Αγγλία 2014-2015: Σχολείο κλινικής ηπατολογίας που οργανώνεται από την ελληνική εταρία μελέτης του ήπατος. Πιστοποιητικό μετα από γραπτές εξετάσεις.

 

2015-2016: ετήσια σεμινάρια μετεκπαίδευσης στην ηπατολογία από το πανεπιστήμιο UCL – Royal Free Hospital- London

 

Συμμετοχή σε συνέδρια κυριως ηπατολογίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2010

.

Στο τέλος του 2010 έλαβα την ειδικότητα της Παθολογίας μετά από εξετάσεις και άρχισα πλέον να εργάζομαι στο νοσοκομείο Ιασω General  ως επιμελήτρια παθολογίας ( Β παθολογική- ηπατολογική κλινική υπο τη διεύθυνση Κου Κουντουρά).

2006-2010

.

Το 2006 επέστρεψα στην Αθήνα όπου και ξεκίνησα την ειδικότητα της εσωτερικής παθολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας υπό τον καθηγητή Κο Νταλέκο . Το Νοσοκομείο αυτό εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Θεσσαλίας και Μαγνησίας προσφέροντας τριτοβάθμεια εξειδικευμένη νοσηλεία. Η Παθολογική κλινική , εκτός του μεγάλου εύρους των περιστατικών αποτελεί ένα εξειδικευμένο ηπατολογικό κέντρο καθώς και εργαστήριο ανοσολογίας, γεγονός που ευνόησε το ιδιαίτερο μου ενδιαφέρον για την ηπατολογία.

2005-2006

.

Winchester Nuffield Hospital ως ιατρός εφημεριών. 

2004-2005

.

Τελειώνοντας το αγροτικό εργάστηκα για λίγους μήνες στη Γενική Κλινική Αθηνων ως εφημερεύουσα παθολόγος και στη συνέχεια από το 2004 εως το 2006 εργάστηκα στην Αγγλία.

Poole General Hospital – Ηonorary SHO στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη Γηριατρικη κλινική. 

pathologosmarousigiatrosnatassapapadavid.jpg

Το Ιατρείο

Ως παθολόγος εκτός από τη βασική παθολογική εξέταση είμαι σε θέση να προσφέρω και επιπλέον εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο ιατρείο πραγματοποιούνται καρδιογραφήματα, μέτρηση πίεσης και holter πίεσης, μέτρηση κορεσμού οξυγόνου και σακχάρου. Υπάρχει η δυνατότητα για κατ’οίκον επισκέψεις κατόπιν συνεννόησης με τους ασθενείς..

Πιστοποιημένη για ηλεκτρονική συνταγογράφηση Ε.Ο.Π.Π.Υ

Πιστοποιητικά υγείας, Γυμναστηρίου, Κολυμβητηρίου

Κατ' οίκον Επισκέψεις

palliativecarenatassapapadavid.png

Συνεργασίες

Για οποιαδήποτε άλλο επείγον περιστατικό υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής του ασθενή στο Νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
henrydunanterrikosntunanthospital.png
ygeianatassapapadavid.png
fonemedhellasnatassapapadavid.png
medisystemntassapapadavid.png
giatrosnatassapapadavid_pathologosmarousilogo.png
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΜΟΥ

Το Λογότυπο σχεδιάστηκε με βάση την κάτοψη απο το κτίριο της Θόλου ( πρόκειται για το τελειότερο κυκλικό οικοδομήμα της Αρχαίας Ελληνικής αρχιτεκτονικής ) το οποίο βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Στην αρχαιότητα το ιερό του Ασκληπιού αποτελούσε ένα οργανωμένο ιατρικό – θεραπευτικό κέντρο, που σηματοδότησε το πέρασμα από τη μαγική στην πραγματική ιατρική, δηλαδή στη θεραπεία κάθε νόσου με βάση τη διάγνωση και την εφαρμογή της κατάλληλης κάθε φορά αγωγής ή και χειρουργικής επέμβασης . "Ενας τόπος φροντίδας σώματος και ψυχής".

 

Ο θεραπευτής Ασκληπιός ξεπήδησε στην Επίδαυρο και διαδόθηκε όχι μόνο στον ελλαδικό, αλλά σε όλο το μεσογειακό κόσμο και μαζί με την λατρεία του Ασκληπειού, ταυτόχρονα διαδόθηκε, η ιατρική επιστήμη. Αμεση λοιπόν η αναφορά του λογοτύπου στην Ιατρική και την φροντίδα του σώματος και της ψυχής μέσα απο την επιστήμη της σύγχρονης Ιατρικής.

bottom of page